Maandag 3 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Arnold Schwarzenegger

Weer een actiefilm voor Arnold Schwarzenegger

AMSTERDAM - Arnold Schwarzenegger heeft weer een rol te pakken voor een nieuwe actiefilm. Hij speelt een eenling in Black Sands die het opneemt tegen een brute wapenhandelaar.
Door NU.nl/René Hartkamp

Volgens filmsite Deadline beginnen de opnamen in april van 2012.

Skip Woods komt met het script voor de film. Hij is ook verantwoordelijk voor de nieuwe Die Hard-film, A Good Day to Die Hard. De regie van Black Sands wordt gedaan door het duo Scott Waugh en Mike McCoy.

Momenteel is de 64-jarige Schwarzenegger bezig met The Expendables 2, waarna hij direct doorgaat naar The Last Stand. Ook zou er sprake zijn van een rol in de nieuwe thriller Captive.

De films zijn allemaal de eerste projecten sinds Schwarzenegger afscheid nam van zijn gouverneurschap van Californië. Afgelopen zomer zou hij nog beginnen aan Cry Macho, het project dat als eerste aangekondigd werd. Ook stond een nieuwe Terminator-film in de planning.

Maar sinds bekend werd dat Schwarzenegger een buitenechte kind heeft, besloot de acteur zijn terugkeer in de filmwereld tijdelijk stop te zetten. Het is niet bekend wat er met die films gaat gebeuren.


Lees meer over:

Arnold Schwarzenegger

Aanbevolen artikelen