AMSTERDAM - Sandra Bullock wil een rol in de sportfilm Trouble with The Curve.

De actrice zou in de film de dochter van hoofdrolspeler Clint Eastwood spelen, schrijft de Canadese filmsite Twitch. Het zou de eerste keer worden dat de twee samen op het witte doek te zien zijn.

Bullock heeft nog niet getekend voor de rol. Datzelde geldt voor Eastwood. Hij zou een bejaarde sportscout spelen die met zijn dochter voor het laatst op zoek gaat naar een getalenteerde honkballer.

Oscar

De 47-jarige Bullock heeft net twee dramafilms afgerond. Ze is volgend jaar te zien in Extremely Loud and Incredibly Close en werkt aan de sciencefictionthriller Gravity met George Clooney. De actrice brak door met komische rollen, maar won vorig jaar een Oscar voor haar rol in het sportdrama The Blind Side.

De 81-jarige Eastwood heeft altijd gezegd alleen weer te willen acteren als er een goede filmrol voorbij komt. Trouble with The Curve wordt het regiedebuut van zijn productiepartner Robert Lorenz. Eastwood heeft plotseling niets om handen nu de ster van zijn volgende project, Beyoncé Knowles, zwanger is.