AMSTERDAM - Clint Eastwood moet de opnamen van zijn filmmusical A Star is Born uitstellen vanwege de zwangerschap van zijn hoofdrolspeelster Beyoncé Knowles.

Dat schrijft de Amerikaanse filmsite Deadline. De film zou eigenlijk in februari worden opgenomen, maar dan is de zangeres en actrice hoogzwanger.

De 29-jarige Beyoncé kondigde zondag aan zwanger te zijn van haar echtgenoot Jay-Z. Het uitstel van de opnamen van A Star is Born komt voor studio Warner Bros niet helemaal ongelegen, want de musical heeft nog geen hoofdrolspeler. Leonardo DiCaprio, de eerste keus van Eastwood, heeft de film aan zich voorbij laten gaan.

Warner Bros werkt al jaren aan de musical en heeft al gesprekken gehad met Will Smith en Christian Bale voor de hoofdrol. Beyoncé speelt een zangeres die op het punt staat door te breken als ze verliefd wordt op een beroemde zanger die juist op zijn retour is.

De musical is een remake van A Star is Born uit 1937. In 1954 werd een remake gemaakt met Judy Garland in de hoofdrol en in 1976 met Barbra Streisand en Kris Kristofferson. Wanneer de remake van Eastwood nu in productie gaat, is onbekend.