AMSTERDAM - Whitney Port heeft geen enkel probleem met een film over The Hills.

De blondine, die jarenlang te zien was in de realityshow van MTV, is nog niet ingelicht over de filmplannen, maar is nu al voor. "Ik denk dat het heel gaaf zal zijn", vertelt de 26-jarige aan het Amerikaanse blad People.

Ports collega Audrina Patridge bracht The Hills-film vorige week ter sprake tijdens een interview. Ook zij ziet een filmversie van de tv-serie wel zitten.

"Ik heb geen idee waar ze het over had", zegt Port over Patridges interview. "Ik weet ook niet of er echt al wordt gewerkt aan een film over The Hills."

Zeven seizoenen

De realityserie over een aantal jongeren in Los Angeles werd vorig jaar na zeven seizoenen stopgezet. De film moet de cast weer samenbrengen en terugblikken op het afgelopen jaar waarin de jongeren niet werden gevolgd door camera's.

"Ik weet dat Adam DiVello het ooit over een filmversie heeft gehad", kan Port zich nog een uitspraak van de producent herinneren. De blondine verliet The Hills vroegtijdig omdat ze naar New York verhuisde. Daar kreeg ze haar eigen realityserie, The City.

Heidi Montag

Of ook de andere castleden van The Hills, onder wie Heidi Montag en Spencer Pratt, warm lopen voor een film is niet bekend. The Hills was de opvolger van Laguna Beach, waarin het leven van Lauren Conrad werd gevolgd.

Toen zij naar Los Angeles verhuisde, hield Laguna Beach op en begon The Hills. Conrad stopte twee jaar geleden met de realityserie omdat ze genoeg had van alle camera's om haar heen.