AMSTERDAM - Het is nog helemaal niet zeker of Lindsay Lohan te zien is in de film Gotti: In the Shadow of My Father.

In april werd aangekondigd dat de 25-jarige actrice naast onder anderen John Travolta en Al Pacino in de misdaadfilm zou spelen, maar Lohan heeft nog steeds niet getekend.

"De producers en Lohans vertegenwoordigers hebben nog geen akkoord bereikt", vertelt een woordvoerder van zowel de filmmakers als Lohan aan de Britse persdienst Reuters. "Op dit moment is het nog niet zeker dat ze te zien zal zijn in de film."

Gotti: In the Shadow of My Father zou Lohans terugkeer naar de filmwereld moeten betekenen. De 25-jarige was de laatste jaren vooral in het nieuws vanwege juridische problemen en verslavingen.

Vorig jaar had ze een kleine rol in Machete. Lohan scoorde in 2005 voor het laatst een filmhit met haar hoofdrol in Herbie Fully Loaded.

Gesprekken

Volgens de woordvoerder is het wel nog steeds de bedoeling dat Lohan in de huid van Kim Gotti, de schoondochter van de pater familias John Gotti sr., kruipt. "Er vinden nog steeds gesprekken plaats."

Met de productie van Gotti: In the Shadow of My Father moet in september worden begonnen. De eerste opnamen staan voor januari gepland, wanneer de film in de bioscopen gaat draaien is nog niet bekend.