AMSTERDAM - John Travolta en Chuck Norris zijn genoemd voor The Expendables 2 door David Varod, baas van filmstudio NU Boyana die verantwoordelijk is voor de actiefilm.

Ook Jean-Claude Van Damme, die een rol in het eerste deel nog afsloeg, zou nu wel mee willen doen. En ook Arnold Schwarzenneger wordt door de studiobaas genoemd als bevestigd acteur.

De Engelse krant The Independent meldt dit op hun site.

De acteurs maken deel uit van de sterrencast, waar ook Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke en Bruce Willis van deel uitmaken.

Travolta en Norris zullen voor het eerst verschijnen in het tweede deel van het succesvolle filmproject van Stallone. Hoe de rolverdeling zal zijn, wordt niet gezegd. Alleen Van Damme wordt genoemd als tweede slechterik naast Bruce Willis.

Regie

Simon West neemt de regie op zich. De eerste film was nog in handen van Stallone. De opnames beginnen in september en vinden plaats in Bulgarije.

The Expendables 2 gaat op 17 augustus 2012 in première in de Verenigde Staten. Een Nederlandse datum is nog niet bekend.