Adrianne Palicki in G.I. Joe-film

AMSTERDAM - Adrianne Palicki gaat de rol van Lady Jaye spelen in G.I. Joe: Cobra Strikes.

Dat schrijft de Amerikaanse filmsite Deadline. De actrice, vooral bekend uit de tv-serie Robot Chicken, voegt zich hiermee bij de cast bestaande uit onder anderen Channing Tatum, Dwayne 'The Rock' Johnson en Wu Tang Clan-rapper RZA.

Palicki is naast Robot Chicken bekend van de tv-serie Friday Night Lights. Ze rondde onlangs de opnames van de tv-film Wonder Woman af, waarin zij de superheldin speelt.

Ook is ze net klaar met de actiefilm Red Dawn, waarin ze samen met Chris Hemsworth en Josh Hutcherson de Verenigde Staten moet beschermen tegen een Noord-Koreaanse invasie.

Star Trek

Producent Paramount maakt de laatste weken vaart met de casting om zo snel mogelijk met de opnames te kunnen beginnen. De film moet namelijk hoe dan ook volgend jaar zomer uitkomen. De studio wil een grote zomerfilm kunnen uitbrengen en de tweede Star Trek-film van J.J. Abrams is tegen die tijd nog niet klaar.

Over het scenario van deze tweede G.I. Joe-film is nog niets bekend. De film wordt geregisseerd door Jon M. Chu, vooral bekend van dansfilms als Step Up en de muziekdocumentaire Justin Bieber: Never Say Never.

G.I. Joe: Cobra Strikes verschijnt in augustus in de Verenigde Staten, een Nederlandse premièredatum is nog niet bekend.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie