AMSTERDAM - Enkele castleden van All Stars 2: Old Stars hebben de mond voorbijgepraat. In dit vervolg op All Stars uit 1997 over een, inmiddels wat ouder, voetbalteam gaat een van de vrienden trouwen in Barcelona.

Regisseur Jean van de Velde had de acteurs nog zo op het hart gedrukt vooral niet te verraden wie. Maar na enig doorvragen was alle geheimzinnigheid verdwenen.

"Ik zit in Barcelona, en de rest komt mij daar opzoeken", zegt Danny de Munk, die de rol van de homoseksuele Bram speelt. "Ja, een van ons gaat trouwen en wij gaan daar naartoe", vult Peter Paul Muller, die Mark speelt, hem aan.

De mannen gaan dus op een lange road-trip door Frankrijk en Spanje op weg naar de bruiloft van Bram in Barcelona.

Geconfronteerd met deze informatie is Raymi Sambo, die de rol van Paul vertolkt, even verbaasd. "O, het is dus al uitgelekt wie er gaat trouwen", lacht hij. "Niemand wist dit nog, maar het wordt hier meteen weggegeven."

Schijn

Alleen Kasper van Kooten probeert nog enigszins de schijn op te houden. "Wie er gaat trouwen? Geen idee. Nee echt niet. Ik heb het hele script nog niet gelezen, alleen de tekst van vandaag… Nou ja, ik heb het niet verraden."

All Stars 2: Old Stars draait vanaf 13 oktober in de Nederlandse bioscopen.