AMSTERDAM - Susan Sarandon gaat Adam Sandler mogelijk rode oortjes geven. De 64-jarige actrice onderhandelt over de hoofdrol in de komedie I Hate You, Dad.

Sarandon is in de race voor de rol van sexy lerares, schrijft entertainmentsite The Hollywood Reporter. Sandler heeft al getekend voor een rol in de film.

I Hate You, Dad gaat over een strenge vader, een rol van Sandler. Als zijn zoon op het punt staat te trouwen, trekt de vader bij het aanstaand echtpaar in. Gossip Girl-actrice Leighton Meester speelt de aanstaande van Sandlers zoon, een rol van komiek Andy Samberg.

In de film zijn kleine rollen weggelegd voor Beverly Hills 90210-ster Ian Ziering en rapper Vanilla Ice. Beide heren spelen zichzelf. De komedie moet deze zomer opgenomen worden in Boston en wordt geregisseerd door Sean Anders en John Morris.

Dochter

Niet alleen Sarandon is nog in onderhandeling. Ook haar dochter Eva Amurri, bekend uit de tv-serie Californication, praat over een rol.

Ook James Caan, die in 1973 werd genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in The Godfather, is gevraagd in de komedie te spelen. I Hate You, Dad gaat volgend jaar juni in de bioscopen draaien.