Texas Chain Saw Massacre 3D in de maak

AMSTERDAM - Regisseur John Luessenhop is in gesprek om een 3D-versie te maken van de horrorklassieker The Texas Chain Saw Massacre 3D. De productie van de film begint in juni, schrijft het Amerikaane filmblad Variety.

Luessenhop maakte vorig jaar de actiethriller Takers met Matt Dillon en Chris Brown in de hoofdrollen. Producent Carl Mazzocone is enthousiast over The Texas Chain Saw Massacre 3D. "Ons verhaal gaat verder waar het origineel op is gehouden," zegt hij.

De klassieker uit 1974 gaat over een groepje vrienden die op zoek gaan naar de vandaal die het graf van de vader van een van hen heeft geschonden. Als ze moeten overnachten bij een griezelig huis blijkt er een seriemoordenaar rond te hangen die huishoudt met een kettingzaag,

De film is net als Psycho en The Silence of the Lambs gebaseerd op de moordenaar Ed Gein die halverwege de vorige eeuw lugubere moorden pleegde. Van de film is al een aantal remakes, prequels en sequels gemaakt, maar het is de eerste keer dat het verhaal in 3D te zien zal zijn.
 

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie