Gooische vrouwen opgenomen in Walk of Fame RTL

AMSTERDAM - De Gooische vrouwen zijn maandag opgenomen in de Walk of Fame van RTL. Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk worden daarmee beloond voor het succes van hun speelfilm Gooische Vrouwen, die al meer dan 1,6 miljoen bezoekers trok.

De vier zetten maandag hun handafdruk in het cement. "We waren verbaasd dat we handschoenen aanmoesten", vertelde Linda de Mol in RTL Boulevard.

"In Amerika doen ze het allemaal met hun blote handen. Maar ik vond het wel een lekker gevoel en ik vind het leuk van RTL. We zijn met z'n vieren vereeuwigd."

De dames worden naar eigen zeggen dagelijks aangesproken over hun succesvolle film. "Iedere dag komt er wel iemand naar me toe", verzekerde Susan Visser. "Heel vaak zeggen mensen: ik ga nog een keer."

Vervolgfilm

Over een vervolgfilm zeggen de vrouwen het nog niet serieus te hebben gehad. "Dan moet er een gouden idee komen, waardoor het nog leuker kan worden", benadrukte De Mol.

RTL Nederland richtte de Walk of Fame in 2009 op ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan. De Walk of Fame ligt voor het RTL-kantoor op het Mediapark in Hilversum.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie