AMSTERDAM - Arnold Schwarzenegger heeft het voor het uitkiezen. De acteur kan in de thriller The Tomb spelen, maar heeft ook een aanbieding voor de actiefilm Last Stand op zak.

De oud-gouverneur, die werkt aan een comeback in Hollywood, heeft aangegeven niet overhaast te willen beslissen over zijn volgende filmproject, schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

Last Stand wordt geregisseerd door de Zuid-Koreaan Jee-woon Kim, die vorig jaar de goed ontvangen horror I Saw the Devil maakte.

Mexicaanse drugsmaffia

De film gaat over een sherrif uit het zuiden van Amerika die strijdt tegen de Mexicaanse drugsmaffia. Liam Neeson is ook in gesprek voor een rol in de film.

De andere film die de 63-jarige Schwarzenegger overweegt, is The Tomb. Die film gaat over een veiligheidsexpert die wordt veroordeeld en in een zwaarbeveiligde gevangenis wordt gezet.

The Governator

Nog geen maand geleden kondigde de Republikeinse oud-gouverneur van Californië terug te willen keren naar het witte doek. De pensioengerechtigde spierbundel maakte vorige week bekend een multimediaproject rondom het animatiekarakter The Governator te maken.

De superheld gebaseerd op de Hollywoodster krijgt een animatieserie, 3D-film, game en diverse stripboeken.