AMSTERDAM - Acteur Jonah Hill is in gesprek om zijn regiedebuut maken met The Kitchen Sink. In dit actiedrama moet een middelbare scholier de handen ineenslaan met zombies en vampiers om een buitenaardse invasie af te slaan.

Dat schrijft de Amerikaanse filmsite Deadline. De 27-jarige komedieacteur, vooral bekend van Superbad uit 2007 en de vorig jaar verschenen Get Him to The Greek, produceert momenteel de verfilming van 21 Jump Street.

Met deze tv-serie brak Johnny Depp in de jaren tachtig door. Hill speelde onlangs met Brad Pitt in het drama Moneyball. Deze film komt in november in de Nederlandse bioscopen.

De titel The Kitchen Sink is een verwijzing naar de Engelse uitdrukking 'everything but the kitchen sink', wat vrij vertaald 'bijna alles' betekent. Hiermee geeft de scenarist aan dat hij zowat alle genres van populaire tienerfilms - zombies, vampiers en buitenaardse wezens - op een hoop heeft gegooid.

Aliens

"Je krijgt meteen een goed beeld als je de eerste scène ziet waarin twee scholieren wegrennen voor zombies", zegt producent Matt Tolmach. "Ineens worden de zombies aangevallen door vampiers.

Dan verschijnt er een wit licht in de lucht en beginnen de aliens te landen. De mensen en zombies en vampiers moeten hun vijandigheid opzij zetten om de aliens terug te slaan. De vijand van mijn vijand is mijn vriend."

Wanneer The Kitchen Sink in productie moet gaan, is nog onbekend.