AMSTERDAM - In Los Angeles is dinsdagavond de film van Justin Bieber in première gegaan, 'Justin Bieber: Never Say Never'. Honderden uitzinnige tienermeisjes probeerden een glimp van de 16-jarige popster op te vangen.

Zelf leek de razendpopulaire Bieber en vrij rustig onder te blijven. Wat de 'Bieber-fever', zoals de gekte rondom hem inmiddels genoemd wordt, inhoudt kan hij dan ook niet omschrijven.

"Wat de Bieber-fever is? Ik heb geen idee", liet de jonge zanger op de rode loper weten. "Ik denk dat dit om mijn fans gaat, die me altijd enorm steunen. Mijn fans zijn alles voor me. Ze hebben er voor gezorgd dat ik zover ben gekomen."

Vriendinnetje

Bieber had ook zijn vriendinnetje Selena Gomez meegenomen naar de première. Ongetwijfeld niet gemakkelijk voor haar, aangezien ze geconfronteerd werd met honderden uitzinnige meisjes, die maar al te graag haar positie zouden willen innemen.

Verder woonden verschillende Hollywoodsterren de filmvertoning bij. Zo had acteur Will Smith zijn hele familie meegenomen, was Usher er met zijn zoontjes en had Miley Cyrus haar jonge zusje Noah meegebracht.

'Justin Bieber: Never Say Never' vertelt het verhaal over het leven van de zanger. De film draait verder over Biebers weg naar de top, en bevat veel beelden van zijn optredens.

Entertainer

Helemaal nieuw is het acteervak niet voor Justin, hij scoorde een gastrol in CSI: Crime Scene Investigation en mag terugkeren als Jason McCann. Bieber wil graag meer acteerervaring opdoen. "Ik wil een entertainer zijn op alle gebieden. De ultieme entertainer, of dit nou op het gebied is van zingen, acteren, dansen of optreden."

Première Justin Bieber-film