AMSTERDAM - Jim Bakkum en Bettina Holwerda gaan weer een samenwerking aan. Het verloofde koppel spreekt de stemmen in van de Nederlandse versie van de 3D animatiefilm Alpha & Omega.

De film over twee jonge wolven gaat begin februari in première. Volgens Jim doen hij en zijn geliefde alleen dingen samen die echt heel leuk zijn.

"Wij hebben tot nu toe veel stemmenwerk apart gedaan en dit is de eerste keer dat we dit samen doen." De 23-jarige zanger en zijn verloofde Bettina speelden eerder samen in de musical Grease.

Ook Holwerda is zeer te spreken over de aanstaande samenwerking. "Dat we een wolven-liefdeskoppel zijn is te gek", laat de 31-jarige musicalactrice weten. "Helemaal omdat ik de stoerdere ben!"

Presentator Bart Meijer van Het Klokhuis spreekt de stem in van wolf Hutch. In de originele versie zijn de stemmen ingesproken door onder anderen Christina Ricci en Hayden Panettiere.

Alpha & Omega is opgedragen aan acteur Dennis Hopper. De animatiefilm is de laatste film waaraan de acteur meewerkte, voordat hij in mei op 74-jarige leeftijd overleed.