AMSTERDAM - Jessica Biel is in onderhandeling voor een rol in de komedie New Year's Eve. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite The Hollywood Reporter.

In dit vervolg op Valentine's Day, die in februari uitkwam, worden wederom enkele stelletjes met hun liefdesperikelen gevolgd tijdens de feestdagen.

Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Jake Gyllenhaal, Hilary Swank en Ashton Kutcher zijn ook in bespreking voor hoofdrollen.

Alleen Lea Michelle en Abigail Breslin hebben al getekend voor de film, die net als Valentine's Day onder regie staat van Garry Marshall.

Biel zou de rol spelen van een zwangere vrouw die probeert precies tijdens de jaarwisseling te bevallen in een ziekenhuis dat een geldprijs uitlooft aan de eerste moeder van het nieuwe jaar.

Chagrijnige oude man

De Niro speelt naar verluidt een chagrijnige oude man die op sterven ligt in hetzelfde ziekenhuis en de feestdagen alleen moet doorbrengen. Pfeiffer is in de race voor de rol van carrièrevrouw die zich dit jaar nu eens wel aan haar goede voornemens wil houden.

De opnames voor New Year's Eve staan voor deze maand gepland in New York, nu de hele stad volhangt met kerstversieringen.