AMSTERDAM - Een hete scène tussen Johnny Depp en Angelina Jolie is uit de film The Tourist geknipt.

Een bron laat aan de Britse krant Daily Mail weten dat Depp met het verzoek kwam, nadat zijn jaloerse vriendin bezwaar had gemaakt.

Depp en Jolie spelen de hoofdrollen in de misdaadthriller The Tourist. De film bevat een scène waarin het er tussen de twee heftig aan toe gaat onder de douche. De vriendin van Depp, zangeres Vanessa Paradis, liet eerder al haar ongenoegen blijken.

Onder druk

Ze zou de vader van haar twee kinderen in eerste instantie hebben gevraagd zicht terug te trekken uit de productie. Depp weigerde dat, maar heeft na lang aandringen van zijn vriendin wel besloten de producenten te benaderen.

"Ze heeft Johnny onder druk gezet, waardoor hij uiteindelijk heeft gevraagd de douchescène te verwijderen", meent de bron. "Angelina heeft natuurlijk een reputatie. Ze heeft Brad Pitt van Jennifer Aniston afgepakt toen zij samen Mr & Mrs Smith opnamen."

Of de scène daadwerkelijk is achtergebleven op de vloer van de montagekamer, kunnen we in januari bekijken. Dan verschijnt The Tourist in de Nederlandse bioscopen.