Zoolander 2 dan toch in de maak

AMSTERDAM - Ben Stiller en Owen Wilson keren terug in het vervolg op Zoolander uit 2001 en ook de terugkeer van Will Ferrell is zo goed als zeker. Tevens lijkt er een rol te zijn weggelegd voor Jonah Hill.

Dat zei scenarist Justin Theroux zaterdag tijdens de stripbeurs Comic-Con in New York tegen MTV. De eerste versie van het script is af, vertelde hij.

Over een tweede Zoolander wordt al jaren gespeculeerd. Het origineel, waarin Stiller de modegoeroe Derek Zoolander speelt, is nog altijd een van Stillers meest succesvolle films.

Tot nog toe was er over een vervolg vrijwel niets bekend, behalve dat productiemaatschappij Paramount de film in 2012 wil laten uitkomen. Naar nu blijkt, kruipt Wilson weer in de huid van het hippiefotomodel Hansel en neemt Ferrell weer de rol van dictator Mugatu op zich.

Slecht

"Het gaat slecht met Derek en Hansel", verklapt de 39-jarige Theroux. "Ze zijn bijna 40 en moeten zich op de een of andere manier terugvechten in de mode-industrie."

Over de personages kan hij nog niet al te veel zeggen. "In Hollywood is alles mogelijk, maar ik denk dat we Mugatu weer terugzien. En er worden een paar nieuwe slechteriken geïntroduceerd, waarvan eentje is gebaseerd op Jonah Hill." Het is de vraag of Hill deze laatste rol zelf gaat spelen.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie