Verfilming Uncharted heeft weer een scriptschrijver

HOOFDDORP - Volgens de Hollywood Reporter zal David O. Russell de aankomende verfilming van de Uncharted-games schrijven en en tevens de regie op zich nemen.

Russell had deze taak in eerste instantie laten vallen voor een film gebaseerd op het boek Pride and Prejudice and Zombies, maar lijkt nu toch weer aan de slag te gaan met Uncharted.

"David is een geweldige keuze voor deze film", aldus Columbia-president Matt Tolmach. "Hij is goed in het combineren van alle klassieke elementen die in deze franchise zitten: goede ontwikkeling van personages, veel comedy en ongelooflijke actiescènes." 

"Hij heeft een briljante visie voor de franchise en we weten dat hij zijn unieke, originele stijl in deze verfilming zal stoppen."

De film moet in 2013 uitkomen, zo valt op filmsite IMDB te lezen. Uncharted: Drake's Fortune en Uncharted 2: Among Thieves zijn twee actievolle avonturengames voor PlayStation 3, die zijn gemaakt door Naughty Dog, de ontwikkelaar van Jak & Daxter. De hoofdrol is in beide games weggelegd voor de charismatische avonturier Nathan Drake.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie