AMSTERDAM - Er komt toch een vervolg op de komische film 'The Hangover'. Over het salaris van hoofdrolspelers Bradley Cooper, Zach Galifianakis en Ed Helms moest lang worden onderhandeld, maar er is een akkoord bereikt met filmstudio Warner Bros.

Dat schrijft website Deadline Hollywood. Het vervolg was meteen na de première van de film afgelopen zomer al aangekondigd, maar er was lange tijd onduidelijkheid over het tweede deel.

'The Hangover' bracht wereldwijd bijna een half miljard dollar op, maar de drie hoofdrolspelers verdienden bij elkaar nog geen miljoen dollar. Nu is overeengekomen dat de acteurs elk vijf miljoen dollar ontvangen voor hun terugkeer in 'The Hangover 2'. Bovendien strijken zij ieder vier procent van de winst op.

A-Team

Cooper is deze zomer te zien als 'Face' in de bioscoopversie van 'The A-Team'. De film draait vanaf 10 juni in de Nederlandse bioscopen. Zach Galifianakis neemt dit jaar met 'The Hangover'-regisseur Todd Philips en acteurs Robert Downey Jr. en Jamie Foxx de komedie 'Due Date' op, die qua humor erg zou lijken op 'The Hangover'.

'Due Date' verschijnt op 2 december. 'The Hangover 2' komt volgend jaar uit.