AMSTERDAM - De kogel is door de kerk. Regisseur Quentin Tarantino heeft zaterdag tijdens het Morelia International Film Festival in Mexico bevestigd dat hij een derde deel gaat maken van 'Kill Bill', dat meldde het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Fans moeten nog wel even geduld hebben, want volgens de planning van Tarantino zal de film pas in 2014 op het witte doek verschijnen.

De eigenzinnige regisseur wilde Uma Thurman, die al twee keer de hoofdrol vertolkte, tien jaar rust geven voordat zij weer in 'Kill Bill' zou verschijnen. Het tweede deel van 'Kill Bill' kwam in 2004 uit.

Carradine

David Carradine, de acteur die de rol van Bill vertolkte en in het tweede deel omkwam, stierf in het echte leven op een lugubere manier.

De 'Kill Bill'-acteur werd op 4 juni dood aangetroffen in een hotelkamer in Bangkok met een touw om zijn nek en geslachtsdelen. Zelfmoord werd uitgesloten.

Fans

Fans van 'Inglourious Basterds' kunnen overigens ook hun hart ophalen. Tarantino vertelde dat hij genoeg materiaal heeft voor een nieuw deel van de film.

Zijn toekomstige project zou een prequel kunnen zijn van van de film waarin Brad Pitt met een stel Joods-Amerikaanse militairen wraak neemt op de nazi's.