Heb jij zin om het ouderwets gezellig te maken? Tijdens Megaparty Weerselo wordt de festivaltent volledig ingericht als bruin café. Wil jij hier de eerstvolgende editie bij zijn? Koop dan nu je Stay Safe voucher voor Megaparty Weerselo voor 13,50 euro.

Bestel hier jouw festival voucher voor Megaparty Weerselo.

Megaparty Weerselo

Met een Stay Safe voucher verzeker je jezelf van een entreeticket voor de eerstvolgende editie van Megaparty Weerselo. Daarnaast steun je ook de organisatie.

Meer informatie

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu voucher(s) kopen voor Megaparty Weerselo voor 13,50 euro. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw voucher(s) verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenementen ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de voucher(s) doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Megaparty Weerselo.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie en betalingskosten in rekening gebracht.