Koop hier een Stay Safe voucher voor de eerstvolgende editie van Veerplas Festival. Hiermee verzeker je jezelf van een entreeticket wanneer de definitieve nieuwe datum bekend wordt gemaakt. Koop de Stay Safe voucher voor Veerplas Festival voor 25,95 euro.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Veerplas Festival.

Veerplas Festival

Op Veerplas festival kun je genieten van techno tot R&B en house tot disco.

Meer informatie

Veerplas Festival

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu voucher(s) kopen voor Veerplas Festival voor 25,95 euro. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw voucher(s) verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenementen ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de voucher(s) doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Veerplas Festival.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie en betalingskosten in rekening gebracht.