Heb jij zin om te dansen op de eerstvolgende editie van Multigroove Festival? Koop dan nu een Stay Safe voucher en verzeker jezelf van een entreeticket waarmee jij naar dit festival kan zodra de maatregelen zijn ingetrokken. Je besteld de Stay Safe voucher voor Multigroove Festival voor 39,50 euro.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Multigroove Festival.

Multigroove Festival

Multigroove heeft een rijke geschiedenis en is een van de eerste Dance organisaties van Nederland. Bij Multigroove zorgen geluid, licht en decoraties voor een zintuiglijke ervaring die lichaam en geest omhult.

Meer informatie

Multigroove Festival

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu voucher(s) kopen voor Multigroove Festival voor 39,50 euro. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw voucher(s) verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenementen ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de voucher(s) doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Multigroove Festival.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie en betalingskosten in rekening gebracht.