Koop nu een Stay Safe voucher voor Hemelgames Feestival en verzeker jouw ticket voor de eerstvolgende editie. Op deze manier steun jij de organisatie én kun je alvast uitkijken naar je volgende festival. Je koopt de Stay Safe voucher voor Hemelgames Feestival voor 16,50 euro.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Hemelgames Feestival.

Hemelgames Feestival

Hemelgames Festival is een evenement dat jaarlijks op Hemelvaartsdag georganiseerd wordt op het Hulsbeek in Oldenzaal. Op het festival vind je verschillende muziekstijlen, leuke games en 5 verschillende podia. Het is een festival voor jong en oud.

Meer informatie

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu voucher(s) kopen voor Hemelgames Feestival voor 16,50 euro. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw voucher(s) verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenementen ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de voucher(s) doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Hemelgames Feestival.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie en betalingskosten in rekening gebracht.