Heb jij alweer zin in de festivals komend jaar? Koop dan nu een Stay Safe voucher voor Soul Live Festival en swing mee bij de eerstvolgende editie. Je koopt de Stay Safe voucher al voor 41,25 euro.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Soul Live Festival.

Soul Live Festival

Soul Live is een reeks indoor events, die de beste oude en nieuwe soul, funk, r&b, disco en soulful house brengt. Een mix van live artiesten, bands en dj’s treed voor Soul Live op.

Meer informatie

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu voucher(s) kopen voor Soul Live Festival voor 41,25 euro. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw voucher(s) verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenementen ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de voucher(s) doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Soul Live Festival.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie en betalingskosten in rekening gebracht.