Het Zomerfestival in juli en het winterfestival in februari waren al helemaal uitverkocht. Ook de volgende editie van het festival belooft een succes te worden. Koop nu een voucher voor de eerstvolgende editie La Rêve Festival voor 32,50 euro en ben erbij.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor La Rêve Festival.

La Rêve Festival

Laat je verrassen door muziek, kunst en entertainment.

Meer informatie

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu voucher(s) kopen voor La Rêve Festival voor 32,50 euro. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw voucher(s) verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenementen ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de voucher(s) doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor La Rêve Festival.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie en betalingskosten in rekening gebracht.