Wil jij je verzekeren van een ticket voor de eerstvolgende editie van Valtifest? Koop dan nu een Stay Safe voucher voor Valtifest en wissel deze in voor een entreebewijs zodra de eerstvolgende editie definitef is aangekondigd. Je koopt al een Stay Safe voucher voor Valtifest voor 36 euro.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Valtifest.

Valtifest

Dit kleurrijke festival heeft elk jaar een line-up vol dance, electro, house, dubstep, hiphop en punk. Ook zijn er vaak opvallende catwalkshows en heeft elke editie van het festival een eigen thema.

Meer informatie

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu voucher(s) kopen voor Valtifest voor 36 euro. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw voucher(s) verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenementen ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de voucher(s) doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Valtifest.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie en betalingskosten in rekening gebracht.