Verzeker jezelf van een ticket voor de eerstvolgende editie van Den Haag Outdoor en geniet van onder andere Techno, House, Latin, Urban, Disco en Classics. Koop hier jouw Stay Safe voucher voor Den Haag Outdoor en wissel deze in zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Je koopt de Stay Safe voucher al voor 23,85 euro.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Den Haag Outdoor.

Den Haag Outdoor

Dit festival vindt plaats in het Zuiderpark in Den Haag. Geniet van vijf verschillende stages met onder andere Techno, House, Techhouse, Deephouse, Latin, Urban, Disco, Eclectric, Nederlandstalig en Classics.

Den Haag Outdoor

Meer informatie

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu voucher(s) kopen voor Den Haag Outdoor voor 23,85 euro. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw voucher(s) verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenementen ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de voucher(s) doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

Bestel hier jouw Stay Safe voucher voor Den Haag Outdoor.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie en betalingskosten in rekening gebracht.