Het alternatieve dancefestival uit de Achterhoek keert terug als weekender. Het festival verlengt de zomer en viert dit jaar haar veertiende editie op een nieuwe locatie. Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2019 zal het festival plaatsvinden in de bosrijke omgeving rondom openluchttheater ’t Galgenveld te Borculo. Koop je tickets vanaf 20 euro en ontvang per ticket een voucher voor een gratis 25 centimeter NY-style pizza van New York Pizza.

Ja, ik wil tickets.

Line-up

Afra & Ofra, Cosmic Force (live), David Vunk, Kraak & Smaak Sound System, Lady AÏda, Cem, Axel Boman, De Sluwe Vos, Jimmy Spliff, Keizer Skarel, Dj Pure, Ellen Allien, Geck-o, Optimo, Pablo Discobar Soundsystem, Parallx, Roel Zweers en meer.

Algemene informatie

  • Wanneer: vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2019
  • Tijden: van 13.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: openluchttheater ’t Galgenveld, Borculo
  • Leeftijd: alle leeftijden, onder de 18 alleen toegankelijk onder begeleiding
  • Prijs: tickets vanaf 20 euro inclusief servicekosten. Koop nu je tickets en ontvang per ticket een voucher voor een gratis 25 centimeter NY-style pizza van New York Pizza
  • Je ontvangt de New York Pizza-voucher binnen 7 dagen in je e-mail
  • Ja, ik wil tickets

NU.nl werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op NU.nl voor de officiële prijs.

De sfeer op Have A Nice Day Festival

Goede buren en verre vrienden zijn welkom om te dansen op muzikale smaakmakers, een plons te wagen in het natuurzwembad en te overnachten op de festivalcamping.

Het meerdaagse festival brengt een grote achterban met zich mee, doordat het samenwerkt met verschillende muzikale partijen uit de Achterhoek en van buiten de regio. Zo nemen 8Bahn x Cartel, Adonis, Bauhauz, Boomshakalak, De Nachttuin x Nachtparlement, Fahrenheit, Goeie Buren, Magic, Schönes Wochenende, Something Happening Somewhere samen met Have A Nice Day de muzikale programmering op zich. Lust zal de bezoeker tijdens het festival voorzien van lekkernijen.

Have A Nice Day Festival

Kaartje kwijt? Geen zorgen, download hem hier. Ook voor overige vragen kan je Eventix mailen.