Op 24 augustus slaan Den Haags' leukste partijen de handen ineen voor de eerste editie van Green Garden Festival. Het nieuwe stadsfestival van Paard, Beachclub Indigo, Whoosah Beachclub, Vunzige Deuntjes, LITT Events en Mama Africa op het Malieveld. Koop je tickets nu vanaf 34,50 euro en ontvang per ticket een voucher voor een gratis 25 centimeter NY-style pizza van New York Pizza.

Ja, ik wil tickets.

Line-up

Naaz, Jonna Fraser met band, Gallowstreet, Jayh Jawson, Sandrien, Benny Rodrigues, DAVID VUNK, Orpheu The Wizard, Philou Louzolo, Yung Felix, Dj Abstract, Johnny 500, FS Green, HATO, Mama Africa SoundSystem, VERSANO, DJ Soulfania, Shyrano en meer.

Algemene informatie

  • Wanneer: zaterdag 24 augustus
  • Tijden: van 12.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: Malieveld, Den Haag
  • Leeftijd: vanaf 18 jaar
  • Prijs: tickets vanaf 34,50 euro inclusief servicekosten. Koop nu je tickets en ontvang per ticket een voucher voor een gratis 25 centimeter NY-style pizza van New York Pizza
  • Je ontvangt de New York Pizza-voucher binnen 7 dagen in je e-mail
  • Ja, ik wil tickets

NU.nl werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op NU.nl voor de officiële prijs.

De sfeer op Green Garden Festival

De verschillende bevriende partijen brengen de nacht voor een keer gezamenlijk naar de dag. Verwacht een mengelmoes aan muziek. Denk hierbij aan hiphop, rnb, techno, house, disco en afropop. Live-bands zijn te vinden op het podium van Paard. De line-up bestaat uit zowel bekende artiesten als kleinere namen. Het is een festival waar alle verschillende partijen ieder hun eigen doelgroep vertegenwoordigen. Samen vertegenwoordigen ze het geluid van de stad met een uitgebreid muzikaal, cultureel en culinair programma.

Kaartje kwijt? Geen zorgen, download hem hier. Ook voor overige vragen kan je Eventix mailen.