Op 21 september is het tijd voor het TIKTAK Festival in Rotterdam. Het festival biedt een line-up met topartiesten. Er zijn optredens van onder anderen Ronnie Flex & Deuxperience, Lil' Kleine, Frenna, Broederliefde en Kris Kross Amsterdam. Koop nu je ticket voor 37,61 euro en ontvang per ticket een voucher voor een gratis 25 centimeter NY-style pizza van New York Pizza.

Ja, ik wil tickets.

Line-up

Ronnie Flex & Deuxperience, Lil' Kleine, Bizzey, Frenna, Broederliefde, Kriss Kross Amsterdam, Boef, Josylvio, Sevn Alias, Jonna Fraser, Tabitha, Biggi, Childsplay, Dyna, GIRLSLOVEDJS, Johnny 500, Sam Blans en meer.

Algemene informatie

  • Wanneer: zaterdag 21 september 2019
  • Tijden: van 12.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: Lloydplein, Rotterdam
  • Leeftijd: 18 jaar en ouder
  • Prijs: tickets voor 37,61 euro inclusief servicekosten. en ontvang per ticket een voucher voor een gratis 25 centimeter NY-style pizza van New York Pizza
  • Je ontvangt de New York Pizza-voucher binnen 7 dagen na het evenement in je e-mail
  • Ja, ik wil tickets

NU.nl werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op NU.nl voor de officiële prijs.

De sfeer op TIKTAK Festival

TIKTAK is het grootste eclectische concept van Nederland met een cross-over tussen urban, hiphop, house, rnb, dubstep, pop en moombahton. TIKTAK staat bekend om producties van hoge kwaliteit en de populairste Nederlandse artiesten en dj's. Het festival zal groots worden afgesloten met een één uur durende show van Ronnie Flex & Deuxperience.

Na uitverkochte edities in Rotterdam tijdens oud en nieuw en Koningsnacht en een hosting op Kingsland Festival wordt het tijd voor een eigen festival van TIKTAK in Rotterdam. Bereid je voor op spektakel, zoals je van TIKTAK gewend bent.

Heb je een vraag over je ticket(s) of wil je de gegevens op je ticket wijzigen? Klik dan hier en neem dan een kijkje op de support pagina van Paylogic.