Strandfestival ZAND is een dag lang heerlijk over het strand van Almere lopen en overal genieten van verrassende acts en muziek: liveoptredens van de beste Nederlandse artiesten bij het hoofdpodium, springen op dancemuziek van bekende dj’s bij ZAND Danst en ouderwets losgaan bij ZAND Feest. Koop nu je tickets en ontvang drie maanden gratis Tijdschrift.nl ter waarde van 29,85 euro. Lekker om even te kunnen relaxen na een goed feestje.

Ja, ik wil tickets.

Line-up

André Hazes, Charly Lownoise & Mental Theo, Coen & Sander, Gregor Salto, Guus Meeuwis, Jamie Westland, Jeroen van der Boom, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, Lady Bee, Loco Loco Discoshow, MAAN, Ronnie Flex & Deuxperience, Snollebollekes, Lucas & Steve, Tino Martin, Tony Junior, Wipneus & Pim en The Dirty Daddies.

Algemene informatie

  • Wanneer: zaterdag 24 augstus
  • Tijden: van 12.00 tot 00:00 uur.
  • Locatie: Almeerderstrand, Almere
  • Leeftijd: alle leeftijden, onder de 16 is begeleiding verplicht
  • Prijs: tickets voor 42,95 euro inclusief servicekosten. Koop nu je tickets en ontvang per ticket drie maanden gratis Tijdschrift.nl ter waarde van 29,85 euro
  • Je ontvangt de Tijdschrift.nl-code binnen 7 dagen in je e-mail. Op Tijdschrift.nl lees je onbeperkt 75 verschillende tijdschriften. Het abonnement stopt automatisch
  • Ja, ik wil tickets

NU.nl werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op NU.nl voor de officiële prijs.

De sfeer op Strandfestival ZAND

Speciaal voor de dance liefhebbers is er ZAND Danst. Een area met de hele dag bekende dj’s en dancemuziek. ZAND Danst is met je blote voeten in het zand en een cocktail in je hand dansen op platen van onder meer Charly Lownoise & Mental Theo en Kris Kross Amsterdam. De ideale plek om het ultieme zomergevoel nog een keer te beleven!

Zin om lekker los te gaan? Zin in heerlijk foute hits in zweterige tenten en caravans? ZAND Feest is de plek waar je dat kan vinden. Hier is het de hele dag feest. Meezingers, karaoke en vooral heel veel gezelligheid. Een dagje Strandfestival ZAND is niet compleet zonder een bezoek aan deze knotsgekke plek.

Je kan ook op ZAND-ontdekkingstocht. Struin heerlijk over het strand en ontdek alle geheime, verrassende en smakelijke plekjes van het festivalterrein. Op ZAND geniet je de hele dag van leuke nieuwe activiteiten zoals de Sol Beachbar, een Unicorn Rodeo en de Jamin Silent Disco. Samen met je vrienden en vriendinnen ontdek je het vernieuwde ZAND-terrein.

Strandfestival ZAND

Heb je een vraag over je ticket(s) of wil je de gegevens op je ticket wijzigen? Klik dan hier en neem dan een kijkje op de support pagina van Eventbrite.