Met meer dan 50 nationale en internationale artiesten wordt het Stadspark Groningen op 30 en 31 augustus 2019 omgetoverd tot een muziekparadijs met vier podia waar jij je kunt verliezen in het avontuur en eventjes kunt ontsnappen aan de realiteit. Koop je tickets nu vanaf 37,50 euro en ontvang een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro.

Ja, ik wil tickets.

Line-up

Oscar & the Wolf, Craig David presents TS5, Robin Schulz, BLØF, Lost Frequencies, De Jeugd van Tegenwoordig, Di-Rect, Duncan Laurence, Frenna & 777 Band, Goldfish, HAEVN, Jonna Fraser & Band, Jungle By Night, Lil' Kleine, MAAN, Miss Montreal, Nielson, Rondé, Ronnie Flex & Deuxperience, Sevn Alias, Willem en meer.

Algemene informatie

  • Wanneer: vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus
  • Tijden: vrijdag vanaf 17.00 uur en zaterdag vanaf 12.00 uur
  • Locatie: Stadspark, Groningen
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Prijs: tickets vanaf 37,50 euro inclusief servicekosten. Koop nu je tickets en ontvang een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro
  • Je ontvangt de Bol.com-cadeaukaart binnen 7 dagen in je e-mail
  • Ja, ik wil tickets

NU.nl werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op NU.nl voor de officiële prijs.

De sfeer op Hullabaloo Festival

Een nieuw meerdaags festival in het Noorden van Nederland is geboren. Ontdek een wereld waar complete chaos (Hullabaloo) overgaat in de liefde voor muziek. Waar al je zintuigen geprikkeld worden en een muzikale reis je in vervoering brengt. Dus pak al je spullen en strijk neer in Hullabaloo Village, de camping van Hullabaloo, zodat je niets hoeft te missen. Ontdek nieuw talent, maar geniet ook van welbekende artiesten. Hullabaloo is een kleine stad die nooit slaapt vol avontuur en verrassingen. Ontdek het zelf en eindig jouw zomer met een tweedaagse mini-vakantie in het prachtige Noorden van het land.

Heb je een vraag over je ticket(s) of wil je de gegevens op je ticket wijzigen? Klik dan hier en neem dan een kijkje op de support pagina van Paylogic.