Op zaterdag 7 september vindt het kleurrijke en uitzinnige Valtifest plaats in Amsterdam. Het thema in 2019 is Plastic Fantastic. Weg met plastic, lang leve plastic. Valtifest 2019 wordt een absurd en spetterend afscheidsfeest van plastic. Koop je tickets nu voor 47,40 euro en ontvang een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro.

Ja, ik wil tickets.

Line-up

Todd Terry, Felix Da Housecat The Rad Pack featuring Willie Wartaal, Mason & Joost Van Bellen, 2000 And One, Remy Unger, Eric De Man, Isis, Disco Dolly Soundsystem, Miss Bunty, Julian Cross, WANNABEASTAR en meer.

Algemene informatie

  • Wanneer: zaterdag 7 september
  • Tijden: van 13.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: Kaap Oost, Amsterdam
  • Leeftijd: 18 jaar en ouder
  • Prijs: tickets voor 47,40 euro inclusief servicekosten. Koop nu je tickets en ontvang een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro
  • Je ontvangt de Bol.com-cadeaukaart binnen 7 dagen in je e-mail
  • Ja, ik wil tickets

NU.nl werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op NU.nl voor de officiële prijs.

De sfeer op Valtifest

Valtifest 2019 wordt een absurd en spetterend afscheidsfeest van plastic. Het festival recyclet zichzelf dit jaar tot een gloednieuw vuig festival op een nieuwe locatie, waarbij alle ellende rondom plastic eens flink te grazen wordt genomen. Het wordt een vrolijke fantastische felgekleurde elastische bende, waar alles vreselijk in de plasticsoep en uit de plastic vaatwashandschoen gaat lopen.

Dresscode

Recycle het plastic in je huis, van je werk, van straat of van waar dan ook en maak er een glorieuze afscheidsode aan de verguisde kunststof van.

Kaartje kwijt? Geen zorgen, download hem hier. Ook voor overige vragen kan je Eventix mailen.