Op zaterdag 14 september viert Smeerboel zijn tiende verjaardag in Utrecht. Verdeeld over vijf podia staan er 32 internationale grootheden en lokale helden op het podium. Dit jaar zal er grootser dan ooit worden uitgepakt als het gaat om het creatieve dorp. Koop je tickets nu voor 43,18 euro en ontvang per ticket een voucher voor een gratis 25 centimeter NY-style pizza van New York Pizza.

Ja, ik wil tickets.

Line-up

ANOTR b2b Luuk van Dijk, Benny Rodrigues, Claptone, David Vunk, De Sluwe Vos, FJAAK, Franky Rizardo, Headstrong, I Hate Models, Juan Sanchez, Remco Beekwilder, SHDW & Obscure Shapre, Sidney Charles, Singlefeestje, Tante Joke Karaoke Band, Tom Trago en meer.

Algemene informatie

  • Wanneer: zaterdag 14 september
  • Tijden: van 12.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: Grasweide Papendorp, Utrecht
  • Leeftijd: 18 jaar en ouder
  • Prijs: tickets voor 43,18 euro inclusief servicekosten. Koop nu je tickets en ontvang per ticket een voucher voor een gratis 25 centimeter NY-style pizza van New York Pizza
  • Je ontvangt de New York Pizza-voucher binnen 7 dagen in je e-mail
  • Ja, ik wil tickets

NU.nl werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op NU.nl voor de officiële prijs.

De sfeer op Smeerboel Festival

Waar het ooit klein begon op Strand Oog in Al is het inmiddels uitgegroeid tot het meest creatieve festival van Utrecht. Samen met de Utrechtse hostingpartijen BASIS, Singlefeestje, Watdajel en Fluff Disco is de organisatie er weer in geslaagd om de muziekliefhebbers van het nodige luistergenot te voorzien.

Smeerboel bestaat tien jaar. Alles mag vol geschilderd en vies gemaakt worden. Dit jaar is de bezoeker de kunstenaar.

Smeerboel Festival

Kaartje kwijt? Geen zorgen, download hem hier. Ook voor overige vragen kan je Eventix mailen.