Zon, zee, strand en de grootste artiesten uit de jaren negentig. Ga deze zomeravond met je vrienden naar het strand van Scheveningen voor het grootste nineties strandfestival van ons land en geniet van koude drankjes, lekker eten en natuurlijk de grootste hits uit de jaren negentig. Koop nu je tickets en ontvang drie maanden gratis Tijdschrift.nl ter waarde van 29,85 euro. Lekker om even te kunnen relaxen na een goed feestje.

Ja, ik wil tickets.

Line-up

Charley Lownoise & Mental Theo, 2 Unlimited, Snap!, The Sunclub, Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor.

Algemene informatie

  • Wanneer: vrijdag 6 september
  • Tijden: van 17.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: Noorderstrand Scheveningen, Den Haag
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Prijs: tickets voor 29,75 euro inclusief servicekosten. Koop nu je tickets en ontvang per ticket drie maanden gratis Tijdschrift.nl ter waarde van 29,85 euro
  • Je ontvangt de Tijdschrift.nl-code binnen 7 dagen in je e-mail. Op Tijdschrift.nl lees je onbeperkt 75 verschillende tijdschriften. Het abonnement stopt automatisch
  • Ja, ik wil tickets

NU.nl werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op NU.nl voor de officiële prijs.

De sfeer op Celebrate the 90's

Er staat de beste line-up uit de jaren negentig op het podium. De host van de avond is niemand minder dan jaren negentig liefhebber en Radio 10 dj Gerard Ekdom, die deze avond zelf ook zijn meest favoriete jaren negentig platen voor je draait. Dans met je voeten in het zand en uitzicht op zee op de beste nummers uit de jaren negentig en ga terug naar je mooiste herinneringen.

Heb je een vraag over je ticket(s) of wil je de gegevens op je ticket wijzigen? Klik dan hier en neem dan een kijkje op de support pagina van Ticketmaster. Je kunt ze ook bereiken op het telefoonnummer 0900-3001255.