Dit jaar vindt VESTROCK alweer voor de tiende keer plaats in het altijd gezellige Zeeuws-Vlaanderen. Het festival is te vinden op een eiland midden in de vestingstad Hulst. Van 31 mei tot en met 2 juni kun je genieten van artiesten als de Kaiser Chiefs, White Lies en Triggerfinger. Bestel je tickets en ontvang een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro.

Bestel hier je tickets

Line-up

Vrijdag: Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Rondé, Black Honey, King King Company, Bizzey, Merol, Nona, Joost en meer.

Zaterdag: Nothing But Thieves, White Lies, Frans Bauer, Davina Michelle, Navarone, Fangclub, Moncrieff, Donnie, Mental Theo en meer.

Zondag: Gers Pardoel, Nielson, Famke Louise, Stuk, Rave Van Fortuin, Royalistiq, Stefania, Jurassic Revenge en meer.

Algemene informatie

  • Wanneer: 31 mei, 1 en 2 juni
  • Locatie: Stationsweg, Hulst
  • Prijs: tickets vanaf 50 euro. Voor de juniordag zijn tickets 25 euro. Ontvang nu bij elk ticket een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • De Bol.com-cadeaukaart ontvang je binnen zeven dagen in je e-mail
  • Bestel hier je tickets

De sfeer op VESTROCK

VESTROCK is een gezellig festival in het zuidwesten van het land, vlakbij de Belgische grens. Het festival is bedoeld voor de echte genieters en trekt bezoekers uit heel Nederland en België. Het vriendelijke en intieme karakter heeft VESTROCK altijd weten te behouden. Je vindt er lekker eten van diverse foodtrucks, heel veel speciaal bieren en goede voorzieningen. Qua vermaak is er genoeg geregeld. Er is veel muziek, maar daarnaast kun je er ook terecht voor theater, toffe lezingen en markante sprekers. De zondag heeft ook iets speciaals. Dan vindt namelijk VESTROCK Junior plaats. Een festivaldag speciaal gericht op kinderen.

Heb je een vraag over je ticket(s) of wil je de gegevens op je ticket wijzigen? Klik dan hier en neem dan een kijkje op de support pagina van Ticketmaster. Je kunt ze ook bereiken op het telefoonnummer 0900-3001255.