Dj en producer Hardwell is dit jaar twee dagen aanwezig op het festival Mysteryland, dat 24, 25 en 26 augustus plaatsvindt. Op zaterdag draait hij als dj en zondag is hij aanwezig als stagehost. 

Zijn label Revealed krijgt voor het eerst een eigen podium aan de Noordkant van het festivalterrein, maakte de organisatie bekend.

Het label van Hardwell (Robbert van de Corput) richt zich op Electro, Big Room, Progressive en Bass House en heeft een grote en trouwe groep fans. Omdat wordt verwacht dat deze programmering veel fans zal trekken, wordt de Big Top tent dit jaar groter. Ook Sunnery James en Ryan Marciano krijgen voor het eerst een eigen podium. Daarnaast zal Trance Energy een eigen podium inrichten waar de grootste trance-dj’s te horen zijn.

Het driedaagse festival met camping keert ook dit jaar terug naar het Floriade-terrein bij Amsterdam. De Main Stage en de Q-dance-stage zijn traditiegetrouw de twee grootste van de zeventien podia op Mysteryland. Daar laten dj-helden uit binnen en buitenland hun talent horen.

Een beperkt aantal Early Bird tickets is te koop in de ticketshop vanaf dinsdag 27 februari. De volledige line-up van het festival wordt begin maart bekend gemaakt.