Koele maar overwegend droge zondag voorspeld op Lowlands

De bezoekers van Lowlands hebben zaterdag een prima dag achter de rug met slechts een enkele bui. Ook later vanavond en vannacht zijn een paar buien mogelijk, misschien zelfs met onweer. De temperatuur daalt naar 13 graden.

Zondag overdag wisselen zon en wolken elkaar af. De kans op een bui is vrij klein, maar een enkele kan toch net over het terrein bij Biddinghuizen trekken. ’s Middags wordt het 19 graden verwacht Weerplaza. In de namiddag en avonduren krijgen de muziekliefhebbers nog een mooi toetje. Het blijft dan droog en de zon schijnt flink

Op social media is te zien dat de festivalbezoekers zich met regenjassen en plastic zakken voor hun spullen hebben uitgerust tegen de regen.

Zij konden vanaf donderdag 9.00 uur al de festivalcamping op en de toestroom van festivalgangers leidde donderdagochtend tot files op de N306 bij Harderwijk, zo liet de ANWB weten. Het festival, waarvoor alle 55.000 kaarten zijn verkocht, trapte vrijdag om 12.00 uur af.

Tijdens het driedaagse festival zijn er optredens van onder meer Mumford & Sons, Editors, Elbow, The xx, Iggy Pop, London Grammar en Bastille.

Komende 5 dagen Max Min Wind
Vrijdag 23°C 16°C W 3
Zaterdag 23°C 11°C ZW 3
Zondag 24°C 15°C ZW 3
Maandag 23°C 17°C W 3
Dinsdag 24°C 15°C W 2
Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie