Festival Best Kept Secret treft regeling voor Ticketswappers

Bij festivals zoals Best Kept Secret komt het vaak voor dat kaartjes voor aanvang van eigenaar verwisselen. Maar het is niet helemaal duidelijk hoe dat werkt bij kaartjes die op naam worden verkocht. Het festival besloot daarom een speciale regeling te treffen.

"Mocht je de afgelopen tijd een (geldig) ticket gekocht hebben via Ticketswap, maar staat ie niet op jouw naam, dan laten we je uiteraard niet in de kou staan," zegt het festival op hun website.  

"We hebben bij de ingang van het festival een aparte servicebalie en kunnen jullie op basis van een lijst die we van Ticketswap hebben ontvangen identificeren en –indien je in het bezit bent van een geldig ticket- gewoon naar binnen laten," aldus Best Kept Secret.

Ook is het voor kaartruilers mogelijk de naam op het ticket te wijzigen. Dat kost wel geld en een paar dagen tijd. "Eventim heeft namelijk de tijd nodig om de naamswijziging goed uit te voeren: er moet contact worden opgenomen met de oorspronkelijke ticketeigenaar en de nieuwe eigenaar, het oude ticket moet ongeldig worden gemaakt en het nieuwe ticket met de nieuwe naam moet worden uitgestuurd," aldus het festival.

Wijzigingen kunnen uiterlijk 13 juni om 23:59 aangevraagd worden.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie