Het programma van Solar Weekend is bekendgemaakt. Onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano, Booka Shade, Big Gigantic en Chef'Special staan van 3 tot en met 6 augustus in Roermond.

Over diverse podia verspreid zijn verschillende artiesten uit de internationale muziekwereld te zien, zoals Booka Shade, Big Gigantic, Dubfire, Netsky, Ben Sims, DVS1 en Ellen Allien.

Van eigen bodem staan Sunnery James & Ryan Marciano, Firebeatz, Franky Rizardo, La Fuente en Erick E & Roog geprogrammeerd.

Naast artiesten uit het dancegenre is er ook ruimte voor bands. De band Chef'Special, bekend van hits als Amigo en In Your Arms, staat op de planken, samen met Gallowstreet en Thomas Azier. Nieuwe namen op het festival zijn Cut_ en Youngr.

Hiphop

Hiphop-artiesten die vertegenwoordigd zijn op Solar Weekend zijn Rico & Sticks, Kempi en Boef. Jonna Fraser en Kraantje Pappie spelen een set op de Mainstage. Andere Nederlandse hiphopnamen zijn Bizzey & Yung Felix, Yung Internet, SBMG, Sojuju en Edson Cesar, de DJ van rapgroep Broederliefde.

Solar Weekend vindt plaats van donderdag 3 tot en met zondag 6 augustus aan De Maasplassen in Roermond. De Groener Gras Campingkaarten zijn uitverkocht, reguliere campingkaarten zijn nog wel beschikbaar.