De organisatie van Mysteryland heeft maatregelen genomen voor het warme weer dit weekend. Zo is er onbeperkt water en worden extra luifels opgezet voor de schaduw. Het dancefestival op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer duurt net als vorig jaar twee dagen, zaterdag en zondag.

Ook worden er ventilatoren in tenten geplaatst, een jacuzzi met koud water opgezet en lopen er insmeerteams rond. Daarnaast is het bezoekers toegestaan om een klein waterpistool mee te nemen.

Mensen met een campingkaart konden vrijdag al hun tentje opzetten en in de stemming komen met dj's als Dave Clarke en Don Diablo. Op zaterdag begint het officiële programma rond 11.00 uur met optredens van onder anderen GLXYCHLD en Valentijn de Hingh. Verder staan op de vele podia dj's als Curbi, Wildstylez, KSHMR, Sander van Doorn en als afsluiter Afrojack.

Op zondag is het de beurt aan De Jeugd Van Tegenwoordig, Egbert-Jan Weeber, Charlie Lownoise & Mental Theo, Joost van Bellen, Dave Clarke en als slotact Diplo.

Mysteryland was in 1993 voor het eerst en is daarmee het langst lopende dancefestival ter wereld. Voor wie er niet bij kan zijn, is het evenement dit keer in virtual reality te volgen.