Lenny Kravitz geeft volgens de organisatie van festival Stamping Ground op zondag 11 september een optreden in Rotterdam. Concertorganisator Mojo, die Kravitz normaal gesproken boekt in Nederland, houdt echter een slag om de arm.

"Wij hebben vandaag nog contact gehad met de agent van Lenny Kravitz in Engeland, en die zegt dat dat de zanger überhaupt geen optredens geeft in september", aldus een woordvoerster.

"We zouden het vervelend vinden als mensen nu kaartjes kopen op basis van het affiche, terwijl straks misschien blijkt dat Kravitz helemaal niet komt."

De organisator van het festival, Paul van Schaik, laat desgevraagd aan NU.nl weten dat hij nog in gesprek was met de agent van Kravitz en dat de komst van de artiest inderdaad nog niet bevestigd is.

"Zijn komst is nog onder voorbehoud, misschien staat dat niet duidelijk op de website", aldus Van Schaik die de reactie van Mojo naar eigen zeggen niet begrijpt.

Circustent

Van Schaik zegt dat hij Kravitz onder meer heeft benaderd om een circustent op het terrein in te laten richten. Ook zouden er TEDx gesprekken gepland staan en zou de artiest de ruimte krijgen om op te treden.

Op het affiche van het festival in Rotterdam staan naast Kravitz onder anderen Paul Rodgers, George Baker en Canned Heat. Ook staat er vermeld dat de definitieve line-up op 7 juli bekendgemaakt wordt.

Kaarten voor het eendaagse festival kosten 49 euro.