Mysteryland laat dit jaar wederom dj's op de eigen festivalcamping optreden. Internationaal succesvolle artiesten zullen daar muziekstijlen draaien die ze normaliter nooit laten horen.

Zo speelt Afrojack een technoset met de Nederlandse dj Benny Rodrigues. "Hij is de eerste die me heeft geïnspireerd om dj te worden", zegt Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack.

"Vandaag de dag is hij nog steeds mijn favoriete house- en techno-dj. Ik vind het daarom een eer en een fantastische ervaring om back-to-back met hem te draaien."

De campinggasten van Mysteryland kunnen daarnaast een optreden van Seth Troxler bijwonnen. Ook bevestigd zijn Psycho Punkz en Dirtcaps.

Laidback Luke

Onder anderen Laidback Luke en Dave Clark zijn ook van de partij op de camping. Volgens het dancefestival zijn de samenwerkingen 'op geen enkel ander festival te horen'.

Mysteryland vindt op zaterdag 27 en zondag 28 augustus plaats op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer. De Holy Ground Camping is van vrijdag 26 tot maandag 29 augustus geopend. Het is de tweede keer dat bezoekers kunnen overnachten.