Chef'Special, Orange Skyline en Rowwen Hèze treden op bij Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland. Dit maakte de organisatie van het festival donderdag bekend.

Ook Matt Simons, Rondé, BADE, The Dirty Daddies, Wipneus & Pim en Liptease gaan spelen op de tiende editie van het festival. De line-up van Concert at SEA is met deze artiesten bijna compleet.

"We zijn waanzinnig trots op de legendarische line-up van onze jubileumeditie. Een ideale combinatie van grote namen en te gekke nieuwe bands", vertelt Paskal Jakobsen, wiens band BLØF gastheer is van het festival.

Nederlandse bands

Er staan veel bekende Nederlandse bands en artiesten op het Zeelandse festival dit jaar. Eerder werd al bekend dat Kensington, Racoon, Dotan, Miss Montreal en Typhoon optreden. Bezoekers kunnen ook genieten van Lenny Kravitz en Counting Crows, de twee grote internationale namen in de line-up.

Concert at Sea  vindt plaats op 26 en 27 juni. De verkoop van de weekendkaarten is al begonnen. De dagkaarten voor het tweedaagse festival zijn vanaf maandag 2 februari te verkrijgen.