Het winterfestival Grasnapolsky heeft nieuwe namen bekendgemaakt. Daarnaast is er ook wat meer informatie over de randprogrammering naar buiten gekomen.

Dat maakt de organisatie op haar website dinsdag bekend.

Zo zullen onder andere de St. Paul Zendershow, Nuno Dos Santos, Het Universumpje, Alumna en Roald van Oosten optreden. Ook zijn Okke Punt, Julien Mier, De Tropen, Oh Thunder, Wolf in Loveland en Nana Adjoa aan de line-up toegevoegd.

Randprogramma

Bij de volgende editie van Grasnapolsky is er meer ruimte voor natuur en historie. Zo laat het Centrum voor Analoge Fotografie Utrecht je kennis maken met fotografie-technieken van vroeger.

Ook Motion Paintings (over de architectuur van Kootwijk), Melanie Marsman (over verhalen van het dorpsleven van Radio Kootwijk), Wolf Hunt Haunted (video-installatie) en Alle Hens (samen een installatie bouwen) zijn op het festival aanwezig.

Radio Kootwijk

Grasnapolsky vindt volgend jaar op 6, 7 en 8 februari plaats in het voormalig zenderpark van Radio Kootwijk, in de buurt van Apeldoorn. In een nabijgelegen bungalowpark biedt het festival ook een nachtprogramma aan.