Vijf dagen voordat de 22e editie van Lowlands van start gaat, zijn nog honderden toegangskaarten voor het muziekfestival in de Flevopolder te koop.

Het driedaagse evenement was dit jaar binnen 3,5 maanden uitverkocht, maar op internet worden nu ruimschoots tickets aangeboden. Velen zelfs voor bedragen ver onder de kostprijs.

Tussen 1 februari en 13 mei gingen alle 55.000 toegangskaarten voor het populaire festival in Biddinghuizen over de toonbank. In de voorverkoop kostten de tickets 195 euro per stuk.

Voor een parkeerkaart moet ter plekke nog eens 25 euro worden neergelegd.

Aangeboden

Wie maandag op verkoopsite Marktplaats rondkijkt, vindt zonder moeite een gunstig geprijsd toegangskaartje voor het evenement dat vrijdag begint. Tickets worden aangeboden voor prijzen tussen de 100 en 170 euro.

Op TicketSwap staan maandag meer dan zevenhonderd Lowlandskaarten te koop. Tickets gaan via de site voor tussen de 80 tot 140 euro van de hand.

Lowlands begint vrijdag en duurt tot en met zondag. Op het programma staan onder meer Kaiser Chiefs, Disclosure, Stromae, The National, Snoop Dogg, Skrillex en Queens of the Stone Age.

Vijf tips voor Lowlands | Alles over Lowlands | Festivaldossier