De NU.nl Nieuwslezer is een programma waarmee je altijd het laatste nieuws op je desktop bij de hand hebt. Hieronder vind je de meest gestelde vragen met hun antwoord. Heb je een vraag die niet in het lijstje voorkomt, stuur hem dan naar nieuwslezer@nu.nl.

Als ik een RSS-feed toevoeg kan ik deze niet meer vinden?
Antwoord: Je kunt tussen de "tabs" bovenaan het scherm bladeren met behulp van de pijltjesknoppen rechtsbovenin.

Ik heb de allereerste nieuwslezer Beta gedownload. Hoe kan ik deze deinstalleren?
Antwoord: Er zit een fout in de installer die is meegeleverd met de nieuwslezer. Dit is op te lossen door een nieuwere installatie over de oude installatie te zetten. Als je deze daarna verwijderd wordt ook de oude installatie verwijderd.

Hoe voeg ik een nieuwe feed toe?
Antwoord: Ga naar instellingen. Klik op de knop toevoegen. Typ de nu de naam van je feed. Druk op [tab] en type de naam van het URL van de feed. Druk nu op ok, de feed is toegevoegd.

Hoe verwijder ik een feed?
Antwoord: Ga naar instellingen. Kies je feed uit in de lijst en klik op die feed. Klik nu verwijderen. Druk nu op ok, de feed is nu verwijderd.

Hoe verwijder ik een NU.nl feed? ik kan ze niet verwijderen?
Antwoord: Dat klopt, de NU.nl feeds kun je niet verwijderen. De meeste van de NU.nl feeds kun je echter wel uitzetten: Ga naar instellingen. Kies de nu.nl feed die je uit wil zetten. Klik op het groene vinkje voor de feed. Het groene vinkje is weg. Klik op ok, de feed staat nu uit.

Ik heb geen Windows computer, is er ook een Mac of linux versie van de Nieuwslezer?
Antwoord: Helaas (nog) niet.

Tip de redactie
Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie over browser ondersteuning