NUgeboren: schattigste baby ooit geboren in Utrecht

In Utrecht is op maandag 25 januari de schattigste baby ooit geboren. De ouders van Sofia Hendrika Emilia Boon waren blij verrast dat de kleine bij haar geboorte meteen deze prestigieuze prijs binnensleepte. 

De kleinste Boon en moeder Nicolet maken het goed. Nicolet is erg blij met de prijs, maar blijft er ook nuchter onder: “Voor mij is Sofia ook zonder officiële kroning de schattigste baby ooit."

Vader Kris is nog even relaxt als altijd en nam de prijs in ontvangst alsof het de normaalste zaak van de wereld was. “Met zo’n vrouw kan het ook niet anders dan dat de baby tot schattigste ooit wordt gekroond.“ Daarnaast laat hij zich niet op de kast jagen door een derde dame in huis. Kat Mia moet nog wel een beetje wennen, maar de verwachting is dat ze snel zal bijtrekken en de nieuwe beste vriendin wordt van de kleine Sofia. 

Ook de omgeving van de familie Boon kan beamen dat Sofia heel bijzonder is. Vriendin Laura smolt weg toen ze het kleine meisje mocht vasthouden en parkeergarage boef Arjan begrijpt, ondanks een klein beetje jaloezie, dat Sofia er met de prijs vandoor is gegaan.

Lieve Nico, Kris en Sofia, wij wensen jullie al het geluk van de wereld. Liefs, de Parkeergarageboeven

Dit is geen redactioneel artikel, maar is een platform om mensen te feliciteren. Wilt u ook een familiebericht op NU.nl plaatsen? Mail dan naar familieberichten@nu.nl voor meer informatie. 

Tip de redactie